Mededeling voornemen tot overdracht gemeentebezit (verkoop of uitgifte in recht van erfpacht of recht van opstal)

De gemeente is voornemens om de gymzaal aan Wormerstraat 23, 2131 AX Hoofddorp, kadastraal bekend gemeente Haarlemmermeer, sectie C, nummer 5711 (gedeeltelijk) ter grootte van circa 463 m² (B.V.O.) te over te dragen in eigendom, recht van erfpacht of recht van opstal aan een partij.

De beoogde partij is de enige geschikte gegadigde omdat de gemeente in het kader van de gebiedsontwikkeling aan de Wormerstraat een perceel grond dient te verwerven dat in bezit van deze partij is. Zonder de voorgenomen verkoop (of uitgifte in erfpacht/opstal) kan niet alle benodigde grond verkregen worden en kan de gebiedsontwikkeling niet gerealiseerd worden.

De gemeente zal na een wachttijd van minimaal twintig kalenderdagen na de datum van deze publicatie uitvoering geven aan haar voornemen. Als u daar vragen of opmerkingen over heeft, kunt u contact opnemen met Britt Le Brun-Blesing, Assetmanager Vastgoed, e-mailadres britt.le.brun-blesing@haarlemmermeer.nl 

Het feit dat een voornemen tot verkoop bekend wordt gemaakt, betekent niet dat de gemeente al definitief tot verkoop of uitgifte in erfpacht of recht van opstal besloten heeft. Ook betekent het niet dat met de beoogde partij al volledige overeenstemming is bereikt of dat zeker is dat die zal worden bereikt.

Naar boven