Gemeente Amstelveen – Voorbereidingsbesluit bedrijventerrein Legmeer

Z17-038519

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 23 september 2020 heeft besloten dat voor bedrijventerrein Legmeer een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid.

 

Doelstelling

Er wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid die de huidige vergunde/gemelde milieu-gebruiksruimte vast zal leggen zodat hier in toekomstige bestemmings-/omgevingsplannen voor een transformatie tot woningbouw rekening mee gehouden kan worden. Voordat dit milieu-beperkende bestemmingsplan in procedure gaat, beschermt een voorbereidingsbesluit tegen een verplicht in behandeling nemen van omgevingsvergunningaanvragen die wel passen binnen het vigerende bestemmingsplan en kunnen leiden tot grotere milieuzones dan momenteel in gebruik.

 

Inwerkingtreding

Het voorbereidingsbesluit treedt op 1 oktober 2020 in werking en heeft een werkingsduur van één jaar.

 

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit is tezamen met de bijbehorende verbeelding digitaal beschikbaar gesteld via:

  • de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (plannummer: NL.IMRO.0362.VBLegmeer-VG01) en op de gemeentelijke website onder: http://ro0362.ropubliceer.nl

  • De papieren stukken liggen tevens ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen op het raadhuis aan de Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen. In verband met de beperkende maatregelen ten gevolge van het coronavirus, dient voor inzage eerst telefonisch een afspraak te worden gemaakt via (020) 540 49 11.

 

Rechtsbescherming

Tegen dit besluit kan geen bezwaar en/of beroep worden ingesteld.

Naar boven