Duurzaamheidsprijs 2020

Het college van burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân maakt bekend dat het gelet op het Reglement duurzaamheidsprijs gemeente Súdwest-Fryslân 2020 in zijn vergadering van 15 september 2020 de volgende besluiten heeft genomen:

  • Tot lid van de jury worden benoemd heer G. Flapper, de heer E. de Vink, de heer P. Vellinga (voorzitter), mevrouw H. Feenstra en mevrouw H. Grijpstra en tot secretaris de heer R. Hoekstra.

  • De publieksprijs wordt toegekend via een stemming op www.sudwestfryslan.nl. De stemming vindt plaats van 2 oktober 2020 tot en met 16 oktober 2020.

  • De winnaars van de duurzaamheidsprijs leggen over de besteding van het prijzengeld verantwoording af aan het college verantwoording af door binnen jaar na de dag waarop de duurzaamheidsprijs is uitgereikt bonnetjes en/of facturen te overleggen aan de secretaris van de jury waaruit blijkt hoe het prijzengeld is besteed. Het deel van de prijzengeld dat na een jaar niet gebruikt is, moet op het eerste verzoek van het college worden terugbetaald aan de gemeente Súdwest-Fryslân.

  • De duurzaamheidsprijs wordt uitgekeerd aan de inzender van het idee dan wel ouder/verzorger van de minderjarige inzender van het idee. Het prijzengeld wordt binnen een maand, na het verkrijgen van de benodigde informatie door het college, uitgekeerd aan de prijswinnaar. Indien een school of een vereniging een inzending heeft gedaan, wordt het prijzengeld uitgekeerd aan de school of de vereniging.

Naar boven