Inspraak Concept Algemene Plaatselijke Verordening, gemeente Loon op Zand

De gemeenteraad van de gemeente Loon op Zand maakt bekend dat zij de conceptversie van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Loon op Zand (raadsbesluit 14 april 2020) vrij geeft voor inspraak. De APV is voor de gemeente een belangrijk instrument bij de handhaving van de openbare orde en veiligheid, en bij de bescherming van het woon- en leefklimaat.

 Inspraak 

  De conceptversie, met een toelichting op de wijzigingen (was-wordt tabel), is aan de linkerzijde te downloaden. De stukken zijn ook te raadplegen in het gemeenschapshuis, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. De stukken zijn daar voor iedereen in te zien tijdens de gebruikelijke openingstijden. De inzagetermijn bedraagt zes weken, met ingang van 22 april 2020. 

  Gedurende de ter inzagetermijn kunnen eventuele zienswijzen schriftelijk worden ingediend. De reacties kunnen worden gezonden aan de gemeente Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel. Reageren kan ook per mail, naar info@loonopzand.nl, onder vermelding van het onderwerp ‘Inspraak APV’. 

De definitieve Algemene Plaatselijke Verordening wordt op de bij wet gereguleerde manier bekend gemaakt en treedt, onder voorbehoud van reacties die nopen tot een wezenlijke verandering in de concept Algemene Plaatselijke Verordening 2020, in werking op 10 juni 2020.

 

Naar boven