Ontwerp-omgevingsvergunning agrarische kinderopvang op een boerderij, Titus Brandsmastraat 17, Brunssum

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Brunssum maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is vergunning te verlenen voor een agrarische kinderopvang op een boerderij op het adres Titus Brandsmastraat 17 te Brunssum.

Dossiernummer: 19086

Inzage

De aanvraag, de ontwerp-beschikking en bijbehorende stukken liggen met ingang van 25 april 2019 gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (loket Vergunningen), Lindeplein1, alhier.

Ook kunt u vragen om digitale toezending van (delen van) de ter inzage liggende stukken. U dient hiervoor het digitale formulier ‘Opvragen gegevens naar aanleiding van openbare bekendmaking’ in te vullen.

Het digitaal toezenden van (delen van) de ter inzage liggende stukken is kosteloos, tot het moment waarop de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden, dat wil zeggen definitief verleend of geweigerd is. Wilt u ná het onherroepelijk worden van de vergunning stukken toegestuurd krijgen, dan worden daarvoor legeskosten inrekening gebracht.

Zienswijze

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Brunssum, Postbus 250, 6440 AG Brunssum. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor dient een afspraak te worden gemaakt via telefoon nummer: 045 5278555.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend alsook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-beschikking en men belanghebbende is.

 

Naar boven