Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Asten hebben op 31 januari 2019 een melding op grond van het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval milieubeheer ontvangen van Kok Lexmond BV, voor het in gebruik hebben van een mobiele puinbreker aan Zeilhoekweg 1 te Asten-Heusden.

 

Op de locatie aan Zeilhoekweg 1 zal in de periode van 22 februari 2019 tot en met 22 mei 2019 gedurende 3 werkdagen, circa 2.500 ton bouw- en sloopafval, zijnde steenachtig materiaal, worden gebroken.

 

Tegen de melding kunnen geen bezwaren of bedenkingen worden ingebracht.

 

Ten minste twee dagen voor aanvang van het puin breken wordt de exacte begindatum bij het college van burgemeester en wethouders gemeld.

 

Het betreft hier uitsluitend een kennisgeving. Voor nadere inlichtingen kan contact worden opgenomen met het KCC op het telefoonnummer (0493) 671 212.

 

De melding is in te zien bij de gemeente Asten, Koningsplein 3 te Asten. Wilt u een mondelinge toelichting op de stukken, dan kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken met de heer H. Verhoeven van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 3690369.

 

Naar boven