Wet Bodembescherming: locatie Cornelis Dirkszstraat 58 d.d. 12 november 2019 wijk Noordwest Besluit

Wij hebben vastgesteld dat op de locatie Cornelis Dirkszstraat 58 sprake is van een geval van ernstige bodemverontreiniging in de grond en een geval van ernstige bodemverontreiniging in het grondwater.

Een sanering van het geval in de grond is niet spoedeisend. Wij stemmen tevens in met het saneringsplan.

Inzage

De beschikking en overige stukken kunt u van dinsdag12november 2019 totdinsdag24 december 2019 inzien op het Stadskantoor, Stadsplateau 1 te Utrecht, na het maken van een afspraak met Ruimtelijke Kwaliteit en Duurzaamheid. Hiervoor neemt u contact op met het Klant Contact Centrum, telefoonnummer 14 030 of per email via bodeminfo@utrecht.nl.

Als u vindt dat de beschikking onjuist is, kunt u bezwaar maken tot uiterlijk dinsdag 24 december 2019 U kunt uw bezwaar digitaal indienen. Daarvoor kunt u alleen gebruik maken van het door de gemeente Utrecht beschikbaar gestelde digitale formulier. Dit vindt u op www.utrecht.nl/bezwaar. U kunt het bezwaar niet per e-mail indienen. Maakt u liever per brief bezwaar, dan kunt u uw bezwaarschrift sturen aan: College van burgemeester en wethouders van Utrecht, t.a.v. Juridische Zaken, Postbus 16200, 3500 CE Utrecht (ovv “bezwaarschrift”)

 

Naar boven