Vaststelling ‘Bestemmingsplan Lieshoutsedijk ongenummerd Sint-Oedenrode’

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Lieshoutsedijk ongenummerd Sint-Oedenrode’, zoals dit door de gemeenteraad bij besluit van 19 september 2019 is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken - vanaf donderdag 17 oktober 2019 tot en met woensdag 27 november 2019 - voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Daarnaast is het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Lieshoutsedijk ongenummerd Sint-Oedenrode’ elektronisch raadpleegbaar op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGO000BP0112018P-VG01

Tevens ligt het besluit hogere waarde voor geluid ter inzage.

Het bestemmingsplan voorziet in de oprichting van één Ruimte voor Ruimtewoning met daarbij behorende bijgebouwen op de locatie aan Lieshoutsedijk ongenummerd te Sint-Oedenrode, kadastraal bekend Sint-Oedenrode, sectie K nummer 62.

Voor de realisatie van het plan kan niet worden voldaan aan de voorkeursgrenswaarde voor geluidsbelasting uit de Wet geluidhinder. Omdat voldaan wordt aan de eisen om te komen tot een ontheffing, is een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting vastgesteld. Dit besluit ligt samen met het bestemmingsplan ter inzage.

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld tegen het raadsbesluit en het besluit tot vaststelling van hogere waarden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1.

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te dienen.

 Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met J. den Otter van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 0413-381827.

Veghel 16 oktober 2019

Naar boven