Besluit tot aanwijzing Hondenlosloopterreinen in Stadshagen

De Beheermanager Dierenwelzijn heeft namens het college van Zwolle, op grond van artikel 2:57 lid 2 van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) besloten een  nieuw hondenlosloopterrein aan te wijzen. Het betreft de locaties:

 

  • 1.

    Breezicht

  • 2.

    Tippe

  • 3.

    Scholtensteeg

  • 4.

    Milligerplas

 

Het aanwijzingsbesluit met bijbehorende stukken, ligt 6 weken ter inzage in het Stadskantoor Lübeckplein 2 te Zwolle, vanaf 20 juni  tot en met  31 juli 2019.

 

Bezwaar

Tegen het aanwijzingsbesluit kunnen belanghebbenden bezwaar maken bij ons college van burgemeester en wethouders. Zorgt u er voor dat u het bezwaarschrift indient tijdens de ter inzageligging van het aanwijzingsbesluit. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen.

 

U kunt uw bezwaarschrift digitaal indienen. Ga naar www.zwolle.nl/bezwaarindienen Hier treft u alle informatie aan. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig.

 

U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen. Uw bezwaarschrift richt u dan aan het college van burgemeester en wethouders. Het adres is Postbus 10007, 8000 GA Zwolle.

 

In uw bezwaarschrift moet het volgende staan:

  • 1.

    uw naam, adres en graag ook uw telefoonnummer

  • 2.

    een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (u kunt bijvoorbeeld een kopie van deze publicatie meesturen)

  • 3.

    de reden waarom u bezwaar maakt

  • 4.

    de datum en uw handtekening

Dient iemand anders namens u een bezwaarschrift in? Stuur dan een volmacht mee.

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit blijft gelden in de tijd dat uw bezwaarschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen. U kunt dan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel vragen een voorlopige voorziening te treffen.

Dit kan alleen als u binnen de termijn een bezwaarschrift heeft ingediend bij ons college. Het adres van de rechtbank is Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Naar boven