Bekendmaking besluit bebouwde komgrenzen Wet natuurbescherming

In de vergadering van 25 april 2019 heeft de raad van Maasdriel besloten de grenzen zoals die voor de oude Boswet van toepassing waren in te trekken en nieuwe komgrenzen vast te stellen. Dit besluit was noodzakelijk als gevolg van de inwerkingtreding van de nieuwe Wet natuurbescherming (Wn) en de actualisatie van de komgrenzen uit 1960 zoals die voor die oude Boswet van toepassing waren. De komgrenzen bepalen wie er bevoegd gezag is bij het kappen van bomen.

 

Binnen de komgrenzen is de Wet natuurbescherming niet van toepassing op het kappen van bomen en blijft de gemeente daarvoor het bevoegd gezag.

 

De kaarten van de komgrenzen zoals die voor de Wet natuurbescherming gelden zijn als bijlage bij deze publicatie gevoegd en liggen vanaf donderdag 23 mei tot en met 4 juli 2019 ook voor zes weken ter inzage bij de balie van het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

 

Het besluit treedt in werking op de dag na deze bekendmaking.

 

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, binnen zes weken na deze bekendmaking bezwaar indienen bij het college van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA in Kerkdriel.

 

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar de heer S. Bosch.

1. komgrens Wn Hurwenen

2. komgrens Wn De Geerden

3. komgrens Wn Alem

4. komgrens Wn Ammerzoden-Well

5. komgrens Wn Hedel

6. komgrens Wn Heerewaarden

7. komgrens Wn Hoenzadriel

8. komgrens Wn Kerkdriel

9. komgrens Wn Rossum

10. komgrens Wn Velddriel

11. komgrens Wn Wellseind

12. Overzichtskaart met hoofdstructuren

Naar boven