Vooraankondiging bestemmingsplannen

Vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1 Bro

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven Burgemeester en wethouders van Den Haag te kennen dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor:

a. Duindorp - Bosjes van Poot, 1e herziening

Het plangebied ligt in het stadsdeel Scheveningen van de gemeente Den Haag. De begrenzing van het plangebied is als volgt: Wieringsestraat, Houtrustweg, Laan van Poot en Nieboer – Duivelandsestraat.

De reden van de herziening is om de planregels met betrekking tot het peil in overeenstemming te brengen met de toelichting.  

b. Kijkduin - Ockenburgh, 2e herziening 

Het plangebied ligt in het stadsdeel Loosduinen van de gemeente Den Haag. De begrenzing van het plangebied wordt vanaf het noorden globaal begrensd door het strand, het Deltaplan, de Kijkduinsestraat, de Ockenburghstraat, de Monsterseweg en de grens met de gemeente Westland.

De reden van de herziening is om de planregels met betrekking tot de hoogte en het peil in overeenstemming te brengen met de toelichting.

De kaarten met daarop de begrenzingen van de locaties liggen met ingang van 19 december 2018 ter inzage in het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond ook alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

De kaarten zijn tevens in te zien op www.denhaag.nl/bestemmingsplannen.

Tegen het voornemen om voornoemde bestemmingsplannen in procedure te brengen kunt u geen zienswijzen indienen en er wordt over dit voornemen geen advies gevraagd van onafhankelijke instanties. Evenmin zullen er op de bestemmingsplannen betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd.

Verder verloop procedure

Te zijner tijd zal voor een gebied als hierboven genoemd een ontwerpbestemmingsplan in procedure worden gebracht. Op dat moment krijgt een ieder de gelegenheid om zienswijzen kenbaar te maken met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan. Voorafgaand aan de terinzagelegging zal daarvan kennisgeving worden gedaan in het Gemeenteblad, de Staatscourant en via de website van de gemeente www.denhaag.nl/bestemmingsplannen. In die kennisgeving zal worden vermeld wanneer en hoe de stukken zijn in te zien en hoe u daarover uw zienswijze kenbaar kunt maken.

 

Naar boven