Verleende drank- en horecavergunning Stichting de Haarstek

De burgemeester van Heusden heeft op 10 oktober 2017 besloten een drank- en horecavergunning te verlenen voor het uitoefenen van het paracommerciële horecabedrijf aan Stichting de Haarstek.

De vergunning geldt voor de inrichting aan de Pater van den Elsenstraat 25a in Haarsteeg. De vergunning is bij de gemeente bekend onder nummer 00502453.

 

Beroep

Bent u het niet eens met het besluit, dan kunt u tegen dit besluit, op grond van artikel 8.1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na het verzenden van deze brief, beroep instellen bij de Rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste:

 

  • 1.

    naam en adres van de eiser;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van de beslissing waartegen het beroep is gericht (kopie bijvoegen);

  • 4.

    de gronden van het beroep. 

     

    Ook kunt u op grond van artikel 8:81 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht tegelijk met, of na het instellen van beroep, een voorlopige voorziening (onder meer schorsing van ons besluit) vragen bij de Voorzieningenrechter van die rechtbank.

    Uw belang moet dan wel zo groot zijn dat de uitspraak op het beroep niet kan worden afgewacht.

     

    U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank

    via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met het cluster Veiligheid en Handhaving van de gemeente Heusden, telefoon: (073) 513 1789.

Naar boven