DERTIENDE WIJZIGING HONDENKAART 2005

Burgemeester en wethouders van de gemeente Helmond,

gezien het ambtelijk voorstel van 31-8-2017, nr. 33464247,

gelet op het bepaalde in artikel 2.4.17 en artikel 2.4.18 van de Algemene Plaatselijke Verordening Helmond 2008 (hierna te noemen: APV),

besluiten:

vast te stellen het besluit tot dertiende wijziging van de Hondenkaart 2005.

Artikel I:

Op de hondenkaart worden de volgende wijzigingen doorgevoerd:

  • A.

    Verbodsgebieden aanpassen (conform artikel 2.4.17 lid 1b APV)

    • 1.

      Opheffen verbodsgebied Klaverhof (Binnenstad)

  • B.

    Wijziging en aanleg uitlaatstroken, waar een aanlijnplicht geldt (conform artikel 2.4.17, eerste lid APV), maar geen opruimplicht (conform artikel 2.4.18, tweede lid APV).

    • 1.

      Opheffen uitlaatstrook Vlamovenweg (Stiphout-Warande)

    • 2.

      Nieuwe uitlaatstrook Kasteelherenlaan (Helmond-West)

  • C.

    Wijziging en aanleg en loslaatstroken, waar geen aanlijnplicht (conform artikel 2.4.17, eerste lid APV) en geen opruimplicht (conform artikel 2.4.18, tweede lid APV) geldt.

    • 1.

      Wijziging loslaatterrein Markiesstraat (Helmond-West))

    • 2.

      Nieuw loslaatterrein Itterestraat (Helmond-West)

Artikel II:

Dit besluit treedt de dag na bekendmaking in werking.

 

Besloten in de vergadering van 5 september 2017.

Burgemeester en wethouders van Helmond

mevrouw P.J.M.G. Blanksma-van den Heuvel

de burgemeester

mr. drs. A.P.M. ter Voert

de secretaris

 

Bezwaar en verzoek om voorlopige voorziening

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen een bezwaarschrift indienen. Uw bezwaarschrift stuurt u aan het college van burgemeester en wethouders van Helmond, postbus 950, 5700 AZ Helmond. U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via www.helmond.nl/bezwaar. Zorgt u er voor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen.

 

Een bezwaarschrift moet ondertekend zijn en bevat verder: uw naam en adres, de datum waarop het bezwaarschrift is geschreven, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden (argumenten) van het bezwaar.Wilt u verhinderen dat het besluit op korte termijn wordt uitgevoerd? Dien dan ook een verzoek om een voorlopige voorziening in bij de voorzieningenrechter. Een verzoek daartoe richt u aan: De Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt uw verzoekschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

Heeft u vragen over het indienen van een (digitaal) bezwaarschrift of een voorlopige voorziening ? Kijk dan op de site van de gemeente Helmond, www.helmond.nl/bezwaar Of vraag de brochure aan bij de Stadswinkel (telefoonnummer 14 0492).

Naar boven