Ontheffing transporten t.b.v. Villapark De Rijp, Groenedijk 6,1487 ME Oost-Graftdijk
Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Alkmaar maakt bekend dat zij op 12 februari 2015 een ontheffing op basis van artikel 87 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (RVV) van de geslotenverklaring voor voertuigen breder dan 2,2 meter (bord C18) en een aslast groter dan 4,8 ton (bord C20) hebben verleend aan De Groot Vroomschip Bouwsystemen, voor transporten over de Kanaaldijk in Oost-Graftdijk. Dit betreft een ontheffing voor 22 transporten (heen en terug) per week, met een geldigheid tot 1 januari 2016. Deze transporten worden onder andere gereguleerd middels tijdsbeperkingen, verkeerslichten en een snelheidsbeperking.
 
Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen 6 weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders van Alkmaar Postbus 53, 1800 BC Alkmaar. De termijn van 6 weken gaat in een dag na verzending van de besluiten. Deze dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van deze publicatie.
Een bezwaarschrift schorst uitzonderingen daargelaten niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. Als u een bezwaarschrift of beroepschrift heeft ingediend, kunt u de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland te Alkmaar, Sector Bestuur (postbus 1621, 2003 BR Haarlem) vragen de werking van het besluit te schorsen of een voorlopige voorziening te treffen. Hieraan zijn griffierechten verbonden. De voorzieningenrechter bepaalt of onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, het treffen van een voorlopige voorziening rechtvaardigt.
 
Naar boven