Genomen Maatwerkbesluit voor het aanleggen van een drinkwaterleiding ten behoeve van huisaansluiting, ter hoogte van Vuurlijn 25 1424NR De Kwakel - AGV - WN2022-004143

Het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht heeft een maatwerkbesluit genomen op grond van de Waterwet. Dit maatwerkbesluit heeft betrekking op het aanleggen van een drinkwaterleiding ten behoeve van huisaansluiting, ter hoogte van Vuurlijn 25 1424NR De Kwakel. Het zaaknummer is WN2022-004143.

Dit maatwerkbesluit is verzonden op 24-11-2022.

Inzien van de stukken

U kunt het besluit en de bijlagen inzien. Stuur daarvoor een e-mail naar ondersteuningvth@waternet.nl. Vermeld dan uw zaaknummer WN2022-004143.

Bezwaar indienen

Tegen dit maatwerkbesluit kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na genoemde datum van verzending een gemotiveerd bezwaarschrift indienen.

Aan het indienen van bezwaar zijn geen kosten verbonden.

Een bezwaar kan schriftelijk worden ingediend of digitaal met het daarvoor bestemde formulier op de website: https://www.agv.nl/aanvragen/waterschapsloket/beroep-en-bezwaar/bezwaar-tegen-beslissing-bestuursorgaan/

Een schriftelijk bezwaarschrift moet worden gericht aan:

Waternet, afdeling Juridische zaken, Postbus 94370, 1090 GJ Amsterdam. Dit bezwaarschrift moet ondertekend zijn en bevat tenminste:

  • -

     

    de naam en het adres van de indiener van het bezwaarschrift;

  • -

     

    een dagtekening (datum) en handtekening;

  • -

     

    een omschrijving van het maatwerkbesluit inclusief vermelding van zaaknummer, waartegen het bezwaar is gericht;

  • -

     

    de gronden (motivering) van het bezwaar.

Voorlopige voorziening treffen

Het maatwerkbesluit treedt in werking na bekendmaking aan de aanvrager. Het indienen van een bezwaar schorst de werking van dit besluit niet (Awb artikel 6:16). Gelet hierop kan, als tegen dit besluit tijdig bezwaar wordt aangetekend, ook een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Amsterdam, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Dit kan ook digitaal bij genoemde rechtbank via https://mijn.rechtspraak.nl. Daarvoor hebt u een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het treffen van een voorlopige voorziening is aan de rechtbank een griffierecht verschuldigd.

Hebt u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact op met klantenservice Waternet, telefoonnummer 0900-9394 (normale belkosten). Als u daarbij het zaaknummer vermeldt, kunnen wij u sneller helpen.

Naar boven