Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Melding activiteit voor het aanleggen van 2 voetgangersbruggen en het plaatsen van een beschoeiing in, over of langs oppervlaktewater op de locatie nabij Wilde Rucolavliet in de nieuwbouwwijk Rijnvliet in Utrecht (code HDSR77418)

Het waterschap heeft een melding activiteit beoordeeld en deze voldoet aan de indieningsvereisten. De melding activiteit is het aanleggen van 2 voetgangersbruggen en het plaatsen van een beschoeiing in, over of langs oppervlaktewater op de locatie nabij Wilde Rucolavliet in de nieuwbouwijk Rijnvliet in de gemeente Utrecht.

Bezwaar

U kunt geen bezwaar maken.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/.

Ons kantoor is vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gesloten.

Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

Houten, 27 september 2021

Naar boven