WS Zuiderzeeland - intrekking watervergunning - Zuidermeerweg 16 Nagele

Het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland maakt het volgende bekend.

Voor de inrichting van Palingkwekerij Ketelhoek BV aan de Zuidermeerweg 16 in Nagele is een intrekkingsbesluit op basis van de Waterwet en de Algemene wet bestuursrecht afgegeven.

Het betreft de intrekking van de watervergunning van 9 september 2003 met kenmerk ZZL03.999 op grond van de Wet verontreiniging oppervlaktewateren (nu: Waterwet) voor de inrichting aan de Zuidermeerweg 16 te Nagele. Reden van de intrekking is het beëindigen van de inrichting en daarmee de lozing vanuit de inrichting op oppervlaktewater.

Inzage

Genoemd besluit ligt tot 16 juli 2020 ter inzage:

op het kantoor van het waterschap, Lindelaan 20 te Lelystad gedurende werkdagen van 09.00-12.00 uur en van 13.30-16.30 uur. Op verzoek kunnen de stukken ook buiten kantooruren worden ingezien. Voor een afspraak kunt u bellen naar het waterschapshuis, telefoonnummer (0320) 274 911.

De beschikking is tevens in te zien via de internetsite van het waterschap: www.zuiderzeeland.nl/actueel/bekendmakingen/;

in het gemeentehuis van de gemeente Noordoostpolder, Harmen Visserplein 1 te Emmeloord.

Beroep

Tot 16 juli 2020 kan beroep tegen de beschikking worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij:

Rechtbank Midden-Nederland

Afdeling bestuursrecht

Postbus 16005

3500 DA UTRECHT

Het beroepschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

uw naam en adres;

de dagtekening;

een omschrijving van het besluit waartegen u een beroepschrift indient;

de reden(en) waarom u een beroepschrift indient.

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen omtrent het besluit kan men zich richten tot het team Waterprocedures van Waterschap Zuiderzeeland, telefoonnummer (0320) 274 911.

Naar boven