Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier - Ontwerp-begroting 2021 ter inzage

Elke dag werken wij aan de bescherming van het land tegen het water, tegen wateroverlast en watertekort, voor schoon en gezond oppervlaktewater en voor veilige (vaar)wegen. Dit doen we in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal: Hollands Noorderkwartier. Wij werken nauw samen met andere instanties die met water te maken hebben. Bijvoorbeeld met Rijkswaterstaat, de provincie Noord-Holland, de gemeenten en het drinkwaterbedrijf. Daarnaast zitten we vaak om de tafel met verenigingen van agrariërs, ondernemers, bewoners, sportvissers, schaatsers, natuurbeheerders, enzovoort. Wij houden zoveel mogelijk rekening met ieders belang, maar het algemeen (water)belang staat altijd voorop.

In de ontwerp-begroting 2021 staat wat het hoogheemraadschap volgend jaar gaat doen, hoeveel dat kost en welke gevolgen dat heeft voor de hoogte van de aanslagen waterschapsbelasting 2021. Ook zijn de verwachte ontwikkelingen van de jaren 2022 tot en met 2024 weergegeven.

Het algemeen bestuur besluit op 11 november 2020 over de ontwerp-begroting 2021.

Inzage

De ontwerp-begroting 2021 is met ingang van de datum van verschijning van deze publicatie in te zien. U kunt het stuk inzien door de bij deze elektronische bekendmaking bijgevoegde bijlage te openen. Kijk hiervoor op deze pagina onder 'Externe bijlagen’. De stukken zijn ook in te zien op www.hhnk.nl. Papieren exemplaren van het stuk zijn tegen vergoeding van de kosten verkrijgbaar bij het hoogheemraadschap.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw W. Vermeulen van het cluster Financieel & Business Advies via het algemene telefoonnummer 072 - 582 8282.

Naar boven