Ontwerp-Uitvoeringsprogramma onderhoud secundaire wateren voor AGV

 

Het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV) is van plan om het uitvoeringsprogramma onderhoud secundaire wateren op grond van de Keur AGV 2019vast te stellen.

Het uitvoeringsprogramma onderhoud zoals bedoeld in artikel 2.51 van de Keur AGV 2019 heeft uitsluitend betrekking op secundaire wateren. Dat zijn wateren waar de zorg voor het onderhoud berust bij de onderhoudsplichtigen en niet bij het waterschap AGV.

Stukken inzien

U kunt het ontwerp-programma met de bijbehorende stukken inzien via het digitale Waterschapsblad van AGV, en op www.overheid.nl. De stukken hangen als “Externe bijlage” aan deze publicatie (linker kolom). De bijbehorende kaarten kan u terugvinden op https://www.agv.nl/onze-taken/legger .

Mondelinge toelichting

Wilt u graag een mondelinge toelichting? Laat ons dat dan weten, dan nodigen wij u uit voor een gedachtewisseling over het ontwerp-programma.

Zienswijzen

U kunt ons uw zienswijze over dit ontwerp- programma geven tot 9 november 2020. Stuur uw zienswijze naar: Het dagelijks bestuur van AGV/Waternet, afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving, Postbus 94370, 1090 GJ Amsterdam.

Wilt u niet dat uw persoonlijke gegevens bekendgemaakt worden bij de aanvrager? Laat ons dat dan schriftelijk weten.

Meer informatie

Hebt u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met Frank Holtz, frank.holtz@waternet.nl. Als u daarbij vermeldt dat het over het uitvoeringsprogramma gaat, kunnen wij u sneller helpen.

 

Amsterdam, 28 september 2020

Naar boven