Rectificatie (publicatie) verleende Waterwetvergunning

 

Waterschap Hollandse Delta heeft, naar aanleiding van een aanvraag die het realiseren van een stadion, een spooroverkapping en een wijziging van de primaire waterkering aan de Korte Stadionweg betreft, op 22 juli 2020 een besluit genomen op grond van de Waterwet. Dit besluit is op 24 juli 2020 via www.overheid.nl gepubliceerd in het Waterschapblad (https://zoek.officielebekendmakingen.nl/wsb-2020-8353.html).

Hierbij wordt bekend gemaakt dat dit besluit op verzoek van de aanvrager is ingetrokken.

Het besluit van Waterschap Hollandse Delta had een ontwerpbesluit (op grond van de Waterwet) moeten zijn dat, te zijner tijd, door het college van Burgemeesters en Wethouders van de gemeente Rotterdam, tezamen met onder meer de ontwerp omgevingsvergunning voor het nieuwe Feyenoord Stadion (op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de gemeentelijke coördinatieregeling) 6 weken ter inzage wordt gelegd. Gedurende die periode kan door eenieder zienswijzen op de met elkaar samenhangende ontwerpbesluitvorming worden ingediend.

Op het moment dat deze ontwerpbesluitvorming ter inzage wordt gelegd wordt daarover door het college van Burgemeesters en Wethouders van de gemeente Rotterdam uitgebreid kennisgegeven in, onder meer, de Staatscourant (www.overheid.nl) en in alle edities van de Havenloods.

 

Ridderkerk, 24 september 2020

Dijkgraaf en heemraden,

Namens deze:

P. Schakel, hoofd afdeling VTH (Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving)

Naar boven