Bekendmaking projectplan voor Polderkade Zuid- En Noordeinderpolder

Dijkgraaf en hoogheemraden of de Verenigde Vergadering van het hoogheemraadschap van Rijnland zijn van plan een projectplan voor Polderkade Zuid- En Noordeinderpolder vast te stellen. Voorafgaand aan de vaststelling van het definitieve projectplan, is eerst een ontwerp-projectplan opgesteld.

Het ontwerp-projectplan betreft:

Bij toetsing van de kering langs de Ziendeweg in de Zuid- en Noordeinderpolder teAarlanderveen in de gemeente Alphen aan den Rijn, is gebleken dat deze niet voldoetaan de veiligheidseisen die de Provincie Zuid-Holland aan deze polderkade stelt. Daarommoet de polderkade worden verbeterd. Als beherend waterschap voert hetHoogheemraadschap van Rijnland die verbetering uit.

Het ontwerp-projectplan kan van 18 juli 2019 tot en met 29 augustus 2019 worden ingezien:

 

  • 1.

    tijdens kantooruren bij de receptie van het hoogheemraadschap van Rijnland, Archimedesweg 1 te Leiden;

  • 2.

    vanaf 18 juli 2019 via de link aan de linkerzijde van deze bekendmaking.

 

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode hun zienswijze over het ontwerp-projectplan schriftelijk, mondeling of elektronisch naar voren brengen. Op verzoek kan de vermelding van persoonlijke gegevens achterwege worden gelaten. Ingediende zienswijzen worden beoordeeld. Bezien wordt of deze aanleiding geven om het ontwerp-projectplan aan te passen. Vervolgens wordt het projectplan definitief vastgesteld.

 

Onder vermelding van kenmerk 19.048299 en onderwerp: ´zienswijze Polderkade Zuid- En Noordeinderpolder´ kan een zienswijze gestuurd worden naar: College van dijkgraaf en hoogheemraden, Postbus 156, 2300 AD te Leiden.

Elektronische zienswijzen dienen gestuurd te worden naar post@rijnland.net.

  

Voor meer informatie over Rijnland, kijk op www.rijnland.net.

 

Leiden, 17 juli 2019

Naar boven