Publicatie besluit 2019-011378 diverse werkzaamheden ter plaatse van de IJweg te Zwanenburg

Het hoogheemraadschap van Rijnland heeft op 1 juli 2019 een besluit genomen aan Gemeente Haarlemmermeer voor

• het tijdelijk hebben en weer aanvullen van sleuven en het aanbrengen, tijdelijk hebben en weer wegnemen van verticale filterbemaling in de bodem in gebieden met sterke kwel/wegzijging in de Haarlemmermeerpolder;

• het uitvoeren van ontgravingen dieper dan 1,5 meter minus maaiveld in gebieden met sterke kwel/wegzijging in de Haarlemmermeerpolder ter plaatse van de IJweg te Zwanenburg.

 

De stukken liggen tot en met 12 augustus 2019 ter inzage in het kantoorgebouw van Rijnland, Archimedesweg 1 in Leiden. Voor inzage van de stukken moet u een afspraak maken: 071 - 3063494.

 

Als u belanghebbende bent kunt u tijdens de inzagetermijn schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. U richt dat aan dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap van Rijnland, postbus 156, 2300 AD Leiden. Na het indienen van een bezwaarschrift blijft de vergunning van kracht. Wel kunt u, naast het indienen van een bezwaarschrift, de Voorzieningenrechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. U richt dat verzoek aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank 's-Gravenhage (sector Bestuursrechtspraak), postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

 

U kunt ook digitaal bezwaar maken bij Rijnland via www.rijnland.net/bezwaar of digitaal om een voorlopige voorziening verzoeken bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Voor informatie over de vergunning kunt u contact opnemen met mevrouw C. van der Zee van de afdeling Vergunningverlening & Handhaving, telefoon (071) 306 30 88.

 

Leiden, 1 juli 2019

Naar boven