Beleidsregels Primaire waterkeringen in ontwerp Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Dijkgraaf en hoogheemraden maken bekend dat in de vergadering van het dagelijks bestuur van 7 mei 2019, de beleidsregels voor de primaire waterkeringen in ontwerp zijn vastgesteld.

Terinzagelegging

De beleidsregels liggen van 20 juni 2019 met tot en met 29 augustus 2019 ter inzage op het kantoor van Schieland en de Krimpenerwaard. U vindt de stukken ook als bijlage bij deze bekendmaking.

In deze periode kunnen ingezetenen van Schieland en de Krimpenerwaard en belanghebbenden hun zienswijzen over het ontwerp indienen. Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Schieland en de Krimpenerwaard. Voor het geven van een mondelinge reactie binnen de inspraakperiode kunt u een afspraak maken met de heer A. Los, via tel. 010 45 37 200. Tijdens de periode van terinzagelegging worden inloopavonden georganiseerd op 2 juli, 4 juli en 23 juli 2019.

Verdere procedure

Na afloop van de inspraaktermijn wordt een eindverslag (nota van beantwoording) opgesteld met daarin een overzicht van de gevolgde inspraakprocedure, een weergave van de zienswijzen en een gemotiveerde reactie op de zienswijzen. Naar verwachting zullen de ontwerp-beleidsregels, samen met de nota van beantwoording ter vaststelling worden voorgelegd aan de verenigde vergadering van Schieland en de Krimpenerwaard.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze ontwerp-beleidsregels kunt u contact opnemen met de heer A. Los, via tel. 010 45 37 200.

Naar boven