Watervergunning voor het uit voeren van werken bij watergangen in verband met de reconstructie van de provinciale weg N411 in Bunnik. (code HDSR38466)

Het waterschap heeft een watervergunning verleend voor het uitvoeren van werken bij watergangen in het kader van reconstructie van de provinciale weg N411 in de gemeente Bunnik voor:

a. het dempen en graven tertiaire oppervlaktewaterlichamen

b. het aanbrengen van een natte/combi faunaduiker en overige duikers

c. het lozen van hemelwater op oppervlaktewater

Dit besluit is verzonden op 18 april 2019.

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken inzien tot en met 31 mei 2019 bij het waterschap, Poldermolen 2 in Houten op afspraak. Openingstijden: elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

U kunt de stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van HDSR opwww.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Externe bijlagen’ aan deze publicatie (linker kolom)

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken na verzenddatum bezwaar instellen. Voor meer informatie en het instellen van bezwaar kunt u kijken op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/verleende-vergunning/bezwaar-beroep/.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de afdeling Vergunningverlening en handhaving, telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/.

Houten, 23 april 2019

Naar boven