Bekendmaking Besluit bestuurlijke boeten waterschapsbelastingen HHNK 2019

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft op 5 maart 2019 het Besluit bestuurlijke boeten waterschapsbelastingen HHNK 2019, registratienummer 18.346051, vastgesteld.

 

Toelichting

Jaarlijks nodigt de ambtenaar belast met de heffing belastingplichtigen uit om aangifte te doen voor de zuiveringsheffing en/of verontreinigingsheffing bedrijfsruimten. Wanneer niet, niet

tijdig of onjuist aangifte wordt gedaan, legt de ambtenaar een verzuimboete op. In het Besluit bestuurlijke boeten waterschapsbelastingen HHNK 2019 zijn hierover beleidsregels neergelegd ten behoeve van rechtszekerheid. Het besluit is gebaseerd op het Besluit Bestuurlijke Boeten Belastingdienst.

 

Inwerkingtreding

Het Besluit bestuurlijke boeten waterschapsbelastingen HHNK 2019 treedt in werking met ingang van de eerste dag na die van deze bekendmaking.

Met deze bekendmaking wordt de Regeling bestuurlijke boeten waterschapsbelastingen HHNK 2013, registratienummer 12.45293, ingetrokken.

Inzage

De volledige tekst van het besluit (in pdf-formaat) kunt u inzien door middel van de koppeling die op deze pagina staat onder 'externe bijlagen'.

 

Inlichtingen

Voor verdere informatie over het besluit kunt u contact opnemen met de heer F. Polak, telefoon 072 - 582 8282.

Naar boven