Hoogheemraadschap van Delfland – kennisgeving – Beleidsnota Grondwaterbeheer- gehele beheergebied van Delfland

Delfland heeft als taak te zorgen voor voldoende en schoon water, zuivering van afvalwater en veilige dijken. Delfland is beheerder van het regionale watersysteem, waar grondwater onderdeel van uitmaakt.

 

De Beleidsnota grondwaterbeheer beschrijft de verantwoordelijkheden in het grondwaterbeheer en hoe Delfland deze invult via zijn instrumentarium. Daarnaast zijn algemene uitgangspunten opgenomen die kaderstellend zijn voor de taken en verantwoordelijkheden van Delfland aangaande grondwater. Hierdoor kan het grondwaterbeheer op een uniforme en transparante wijze worden uitgevoerd.

 

Deze beleidsnota betreft slechts een actualisatie. Er zijn geen nieuwe beleidskaders- en uitgangspunten opgenomen.

 

Inzien van de stukken 

U kunt de Beleidsnota Grondwaterbeheer bekijken door de aan deze publicatie toegevoegde bijlage te raadplegen. Kijk hiervoor links op deze pagina onder: ‘Externe bijlagen’. Desgewenst kan gedurende zes weken vanaf de dag na publicatie in het Waterschapsblad de Beleidsnota Grondwaterbeheer ook tijdens werkdagen van 09:00 uur tot 17:30 uur worden ingezien op het kantoor van het Hoogheemraadschap van Delfland, Phoenixstraat 32 te Delft. U kunt hiervoor een afspraak maken via het klantcontact centrum. U kunt het besluit ook raadplegen op de website: www.hhdelfland.nl/bekendmakingen.

 

Meer informatie

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze kennisgeving of over de Beleidsnota Grondwaterbeheer of een afspraak wilt maken dan kunt u op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur contact opnemen met het klantcontactcentrum van Delfland via telefoonnummer (015)260 81 08 of een email sturen naar loket@hhdelfland.nl.

 

 

 

Naar boven