Het genomen besluit voor het inrichten van een bestaande ligplaats voor een nieuwe woonark, ter hoogte van Jaagpad 45 ws05, 3631 AG Nieuwersluis - AGV - WN2019-003306

 

Het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht heeft een besluit genomen op grond van de Waterwet. Het besluit heeft betrekking op het inrichten van een bestaande ligplaats voor een nieuwe woonark, ter hoogte van Jaagpad 45 ws05, 3631 AG Nieuwersluis.

Het besluit (met zaaknummer WN2019-003306) bevat FORMTEXT geen wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit waarop van 3 juli 2019 tot 13 augustus een zienswijze kon worden ingediend.

Stukken inzien

Vanaf 15 november 2019 kunt u het besluit inzien via het digitale Waterschapsblad van AGV op www.overheid.nl (zie ‘Externe bijlagen’ in de kolom links op het scherm). In het besluit staat de datum waarop die naar de aanvrager is gestuurd.

Niet mee eens?

Belanghebbenden kunnen, met ingang van de dag na de dag dat dit besluit is bekend gemaakt, gedurende zes weken een bezwaarschrift indienen tegen deze beschikking (op grond van de Awb). Bezwaarschriften stuurt u (bij voorkeur samen met een afschrift van deze beschikking) naar: Het dagelijks bestuur van AGV, p/a Waternet, Afdeling Juridische Zaken, Postbus 94370, 1090 GJ Amsterdam.

U moet het bezwaarschrift ondertekenen en het bevat ten minste:

− de naam en het adres van de indiener van het bezwaarschrift;

− een dagtekening (datum);

− een omschrijving van de beschikking, waartegen het bezwaar is gericht;

− de gronden (motivering) van het bezwaar.

Behandeling van het bezwaar is kosteloos.

 

Het besluit treedt in werking de dag na bekendmaking. Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet (Awb artikel 6:16). Bij spoedeisend belang, kunt u, als u tijdig bezwaar instelt, ook een verzoek indienen om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet u richten aan de Voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de rechtbank Amsterdam. , Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Dit kan ook digitaal bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx. Daarvoor hebt u een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het treffen van een voorlopige voorziening is aan de rechtbank een griffierecht verschuldigd.

 

 

Inlichtingen

Bij vragen over dit onderwerp kunt u contact opnemen met de heer S. Rijnaarts, telefoon 06-20767286. Als u daarbij zaaknummer WN2019-003306 vermeldt, kunnen we u sneller helpen.

 

Amsterdam, 15 november 2019.

Naar boven