Publicatie watervergunning 2019-014017 het bouwen en hebben van een aanbouw in de kern- en beschermingszone van een waterkering ter plaatse van Achthovenerweg 5 in Leiderdorp

Het hoogheemraadschap van Rijnland heeft op 8 oktober 2019 een vergunning verleend voor het bouwen en hebben van een aanbouw in de kern- en beschermingszone van de regionale waterkering ter plaatse van Achthovenerweg 5 in Leiderdorp.

 

De stukken liggen tot en met 19 november 2019 ter inzage in hetkantoorgebouw van Rijnland, Archimedesweg 1 in Leiden. Voor inzage van destukken moet u een afspraak maken: 071 - 3063494.

 

Als u belanghebbende bent kunt u tijdens de inzagetermijn schriftelijk eengemotiveerd bezwaarschrift indienen. U richt dat aan dijkgraaf en hoogheemradenvan het Hoogheemraadschap van Rijnland, postbus 156, 2300 AD Leiden. Na hetindienen van een bezwaarschrift blijft de vergunning van kracht.Wel kunt u, naast het indienen van een bezwaarschrift, de Voorzieningenrechtervragen een voorlopige voorziening te treffen. U richt dat verzoek aan deVoorzieningenrechter van de Rechtbank 's-Gravenhage (sectorBestuursrechtspraak), postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

 

U kunt ook digitaal bezwaar maken bij Rijnland via www.rijnland.net/bezwaar ofdigitaal om een voorlopige voorziening verzoeken bij genoemde rechtbank viahttp://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken overeen elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor deprecieze voorwaarden.

 

Voor informatie over de vergunning kunt u contact opnemen met mevrouw A.Noordam van de afdeling Vergunningverlening & Handhaving, telefoon (071) 30634 53.

 

Leiden, 8 oktober 2019

Naar boven