Publicatie watervergunning V65948 het dempen van oppervlaktewater ter plaatse van Lansing 23 te Boskoop

Het hoogheemraadschap van Rijnland heeft op 13 juli 2018 een definitieve vergunning verleend aan Ruud van der Werf Boomkwekerij voor:

  • 1.

    het dempen van 300 m² overig oppervlaktewater;

  • 2.

    het gebruik maken van 290 m² eerder gegraven compensatiewater uit het besluit van het hoogheemraadschap van 8 juli 2013 met kenmerk V57043.

Een en ander in de kern- en beschermingszone van een overige watergang van de Gouwepolder, ter plaatse van Lansing 23 te Boskoop.

 

De stukken liggen tot en met 24 augustus 2018 ter inzage in het kantoorgebouw van Rijnland, Archimedesweg 1 in Leiden. Voor inzage buiten kantooruren moet u een afspraak maken: 071 - 3063494.

 

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht wordt de definitieve watervergunning gedurende 6 weken ter inzage gelegd, met voor degenen die een zienswijze hebben ingediend de mogelijkheid van beroep bij de rechtbank.

 

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen over het ontwerp van deze vergunning naar voren heeft gebracht.

 

U kunt uw beroep indienen bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Een beroepschrift moet worden ondertekend en moet daarnaast ten minste bevatten: de naam van de indiener, adres, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden (motivering) van het beroep.

 

Sinds 1 oktober 2010 kunt u ook via het digitaal loket bestuursrecht een beroepschrift indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Voor het behandelen van een beroep moet griffierecht worden betaald.

 

Voor informatie over de vergunning kunt u contact opnemen met mevrouw S.A.O. van Dijk van de afdeling Vergunningverlening & Handhaving, telefoon 071-3063483.

 

Leiden, 13 juli 2018

Naar boven