Hoogheemraadschap van Delfland – – Bekendmaking – Waterakkoord Rijnland en Delfland 2018 – Overeenkomst zoetwaterleverantie Brielse Meer – Bernisse 2014 - Waterakkoord Kleinschalige Wateraanvoervoorzieningen Midden-Holland 2017

De Verenigde Vergadering van Delfland heeft op 15 februari 2018 het besluit tot vaststelling van het Waterakkoord Rijnland-Delfland 2018 genomen.

(dossiernummer: 294)

Het Waterakkoord Kleinschalige Wateraanvoervoorzieningen Midden-Holland 2017 is op 18 mei 2017 vastgesteld door de Verenigde Vergadering van Delfland.

Op 20 februari 2018 is de overeenkomst zoetwaterleverantie Brielse Meer – Bernisse 2014 door de partijen getekend. Het besluit tot vaststelling van deze overeenkomst is op 25 september 2014 door de Verenigde Vergadering van Delfland genomen.

Delfland wenst in de overeenkomst en de waterakkoorden hun beheersgebied overstijgende aspecten van het beheer ten opzichte van elkaar te regelen, mede gelet op artikel 3.7 Waterwet.

In de overeenkomst en de waterakkoorden zijn afspraken tussen Delfland en buurwaterschappen vastgelegd over de aanvoer en afvoer van water ten behoeve van het watersysteem in de beheersgebieden. De stukken zijn tot stand gekomen in overleg tussen de betrokken waterschappen en partijen, hiermee zijn de noodzakelijke afspraken weer actueel en voor de toekomst geborgd.

De stukken liggen gedurende zes weken ter inzage vanaf de dag na publicatie in het Waterschapsblad. U kunt de stukken inzien op de locatie Phoenixstraat 32 te Delft op werkdagen tijdens kantooruren. U kunt de stukken ook raadplegen via de downloads bij deze bekendmaking. Indien u vragen hebt naar aanleiding van deze bekendmaking, dan kunt u contact opnemen met de sector Bestuur, Beleid en Communicatie, te bereiken onder telefoonnummer 015 - 260 8376.

Naar boven