Bekendmaking Vergunning Waterwet

 

Het waterschap de Dommel heeft een aanvraag om vergunning in het kader van de Waterwet ontvangen voor Van den Borne V.O.F. voor de locatie Molenweg 12 te Bladel. Het dagelijks bestuur heeft voor de gevraagde vergunning een beschikking opgesteld. Aan de vergunning zijn voorschriften verbonden. De beschikking is niet veranderd ten opzichte van het ontwerp dat op 13 februari 2018 bekend is gemaakt.

Inzage

De beschikking kunt u downloaden (linkerzijde pagina).

Beroep

Als u het niet eens bent met de beschikking, kunt u hiertegen beroep instellen

wanneer u:

als belanghebbende zienswijzen kenbaar heeft gemaakt;

als adviseur gebruik heeft gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

als belanghebbende het oneens bent met wijzigingen die in de beschikking zijn aangebracht ten opzichte van de ontwerpbeschikking;

belanghebbende bent aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen kenbaar te hebben gemaakt.

U kunt binnen zes weken na verzending van deze brief tegen deze beschikking een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste de volgende informatie bevatten:

naam en adres indiener;

dagtekening;

een omschrijving van de beschikking waartegen het beroep is gericht;

de gronden van beroep.

U kunt ook digitaal beroep instellen via https://loket.rechtspraak.nl/

Degene die een beroepschrift indient kan in spoedeisende gevallen een verzoek tot een voorlopige voorziening doen bij De voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Sector bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA Den Bosch.

De vergunning treedt in werking op de dag na het verstrijken van de beroepstermijn. In gevallen waar een verzoek tot voorlopige voorziening is ingediend, treedt de vergunning niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Contact

Voor vragen over deze bekendmaking of een mondelinge toelichting op de stukken kunt u contact opnemen met Gaston van de Klok, telefoonnummer: 0411 618 618.

Naar boven