Bekendmaking ontwerp-projectplan Waterwet Vervangen Stuw Graan Voor Visch Haarlemmermeer

Dijkgraaf en hoogheemraden of de Verenigde Vergadering van het hoogheemraadschap van Rijnland zijn van plan een projectplan voor Vervangen Stuw Graan Voor Visch vast te stellen. Voorafgaand aan de vaststelling van het definitieve projectplan, is eerst een ontwerp-projectplan opgesteld.

Het ontwerp-projectplan betreft:

Het hoogheemraadschap van Rijnland is voornemens stuw Graan voor Visch te vervangen in de gemeente Haarlemmermeer die verantwoordelijk is voor de waterafvoer van het bedrijventerrein De President. Het werk omvat het verwijderen van de huidige stuw en de bouw van de nieuwe stuw op de huidige locatie. De werkzaamheden zullen naar verwachting in 2018 worden afgerond.

Het ontwerp-projectplan kan van 24 april 2018 tot en met 5 juni 2018 worden ingezien:

 

  • 1.

    tijdens kantooruren bij de receptie van het hoogheemraadschap van Rijnland, Archimedesweg 1 te Leiden;

  • 2.

    vanaf 24 april 2018 via de link aan de linkerzijde van deze bekendmaking.

 

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode hun zienswijze over het ontwerp-projectplan schriftelijk, mondeling of elektronisch naar voren brengen. Op verzoek kan de vermelding van persoonlijke gegevens achterwege worden gelaten. Ingediende zienswijzen worden beoordeeld. Bezien wordt of deze aanleiding geven om het ontwerp-projectplan aan te passen. Vervolgens wordt het projectplan definitief vastgesteld.

 

Onder vermelding van kenmerk 18.037466 en onderwerp: ´zienswijze Vervangen Stuw Graan Voor Visch´ kan een zienswijze gestuurd worden naar: College van dijkgraaf en hoogheemraden, Postbus 156, 2300 AD te Leiden.

Elektronische zienswijzen dienen gestuurd te worden naar post@rijnland.net.

  

Voor meer informatie over Rijnland, kijk op www.rijnland.net.

Leiden, 23 april 2018

Naar boven