Hoogheemraadschap van Delfland – – kennisgeving - Regeling omtrent de selectie en benoeming van vertegenwoordigers van de categorie Natuurterreinen in het algemeen bestuur van een waterschap door de Vereniging van Bos- en natuurterreineigenaren

Het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland bestaat uit 30 zetels, waarvan 9 zetels worden toegekend aan de specifieke categorieën: bedrijfsgebouwd, natuurterreinen en ongebouwd. De overige 21 zetels zijn voor de categorie ingezetenen.

Er zijn 4 zetels voor bedrijfsgebouwd, 4 zetels voor ongebouwd en 1 zetel voor natuurterreinen. De vertegenwoordigers namens de categorie Natuurterreinen worden benoemd door de Vereniging van bos en natuurterreineigenaren (VBNE).

 

Voor de selectie en benoeming van deze vertegenwoordigers in het bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland dient de VBNE op grond van artikel 14, lid 3, van de Waterschapswet een regeling vast te stellen. De VBNE heeft hiervoor de ‘Regeling benoeming waterschapsbestuursleden Natuurterreinen’ vastgesteld. Deze regeling voorziet in de procedure van selectie en benoeming door VBNE van vertegenwoordigers van de categorie ‘Natuurterreinen’ in de algemene besturen van waterschappen.

 

Op grond van artikel 14, lid 3, van de Waterschapswet wordt deze regeling bekend gemaakt door het bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland.

 

Tegen het vaststellen van de Regeling omtrent de selectie en benoeming van vertegenwoordigers van de categorie Natuurterreinen in het algemeen bestuur van een waterschap door de VBNE staat geen bezwaar of beroep open.

 

De regeling kunt u raadplegen via de bijlagen bij deze publicatie. Het is ook mogelijk om de stukken te komen inzien bij het Hoogheemraadschap van Delfland. U kunt hiervoor een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

 

Voor het maken van een afspraak voor inzage en voor vragen naar aanleiding van deze kennisgeving kunt u op werkdagen van 9.00-16.00 uur contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC), te bereiken op telefoonnummer (015) 260 81 08 of via loket@hhdelfland.nl

 

 

 

 

Naar boven