Inspraak projectplan noodoverloopgebied De Ronde Hoep

 

Het Dagelijks Bestuur van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht maakt bekend dat voor De Ronde Hoep een projectplan en leggerwijziging wordt voorbereid. In het plan staan de maatregelen die nodig zijn voor de inrichting van een deel van de polder als noodoverloopgebied. Bij het plan horen ook een vergoedingsregeling voor beschermingsmaatregelen en beleidsregels voor gevolgschade. Een wijziging van de legger waterkeringen is nodig om het plan uit te kunnen voeren.

 

Inzien van stukken

Het ontwerp-projectplan en de ontwerp-legger liggen van 20 oktober tot en met 30 november 2017 ter inzage op:

  • 1.

    het hoofdkantoor van waterschap Amstel, Gooi en Vecht/Waternet, Korte Ouderkerkerdijk 7, 1096 AC Amsterdam.

  • 2.

    het gemeentehuis van Ouder-Amstel, Vondelstraat 1 in Ouderkerk aan de Amstel.

 

Het projectplan en de legger zijn als bijlage bij deze publicatie gevoegd. Andere relevante documenten zijn te vinden op www.agv.nl/werk-in-uitvoering/calamiteitenberging-polder-de-ronde-hoep/

 

Inspraak

 

Tijdens de periode dat het plan en de legger ter inzage liggen, kunnen bewoners en andere betrokkenen schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Stuur een schriftelijke zienswijze aan het Dagelijks Bestuur van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht, Postbus 94370, 1090 GJ Amsterdam met als onderwerp Noodoverloopgebied De Ronde Hoep. Wilt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken, neem dan contact op met Marinka Amesz via telefoonnummer 0900-9394 (lokaal tarief).

Het Algemeen Bestuur van het waterschap neemt uw zienswijze mee bij het besluit over het plan en past het plan zo nodig aan.

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Waternet 0900 93 94 (lokaal tarief) en vragen naar Marinka Amesz of Bart van Eck.

 

 

Naar boven