Publicatie besluit V65372 het uitvoeren van een ontgraving en het aanbrengen van verticale bemaling ter plaatse en in het kader van de aanleg van het Lima Platform te Schiphol

Het hoogheemraadschap van Rijnland heeft op 16 augustus 2017 een besluit genomen voor het uitvoeren van een ontgraving en het aanbrengen van verticale bemaling op een diepte van meer dan 1,50 m min maaiveld in de bodem in kwetsbaar kwelgebied in de Haarlemmermeerpolder. Dit in verband met een ontgraving voor de benadering van een CE object ter plaatse en in het kader van de aanleg van het Lima Platform te Schiphol.

 

De stukken liggen tot en met 27 september 2017 ter inzage in het kantoorgebouw van Rijnland, Archimedesweg 1 in Leiden. Voor inzage buiten kantooruren moet u een afspraak maken: 071 - 3063451.

 

Als u belanghebbende bent kunt u tijdens de inzagetermijn schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. U richt dat aan dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap van Rijnland, postbus 156, 2300 AD Leiden. Na het indienen van een bezwaarschrift blijft het besluit van kracht.

Wel kunt u, naast het indienen van een bezwaarschrift, de Voorzieningenrechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. U richt dat verzoek aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank 's-Gravenhage (sector Bestuursrechtspraak), postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

 

U kunt ook digitaal bezwaar maken bij Rijnland via www.rijnland.net/bezwaar of digitaal om een voorlopige voorziening verzoeken bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Voor informatie over het besluit kunt u contact opnemen met de heer Th. van Urk van de afdeling Vergunningverlening & Handhaving, telefoon 071-3063489.

 

Leiden, 16 augustus 2017 

Naar boven