Aanpassing en verlening van mandaten waterschap Hollandse Delta

Op grond van artikel 1.2 tweede lid van het Delegatie- en Mandaatbesluit 2014 – 2 hebben het college van dijkgraaf en heemraden en de secetarisdirecteur, ieder voorzover hen bevoegdheid strekt, besloten tot het aanpassen van een aantal mandaten en het verlenen van nieuwe mandaten. De aanpassingen en verleende nieuwe mandaten treden in werking met ingang van de dag na bekendmaking.

De aangepaste en de nieuwe mandaten worden verwerkt in het register dat behoort bij het genoemde Delegatie- en Mandaatbesluit 2014 – 2. In het register worden de functionarissen genoemd die bevoegd zijn om voor bepaalde zaken namens dijkgraaf en heemraden zowel een besluit te nemen als dit besluit te ondertekenen.

Tegen het besluit tot aanpassing van mandaten en de nieuw verleende mandaten kunnen belanghebbenden vanaf de dag na bekendmaking binnen zes weken bezwaar maken. Het bezwaarschrift wordt gericht aan het college van dijkgraaf en heemraden van waterschap Hollandse Delta, Postbus 4103, 2980 GC Ridderkerk onder vermelding van ‘bezwaar aanpassing mandaten'.

 

HET COLLEGE VAN DIJKGRAAF EN HEEMRADEN VAN WATERSCHAP HOLLANDSE DELTA;

SECRETARISDIRECTEUR;

Ieder voor zover het zijn bevoegdheid betreft;

Gelezen het voorstel van de portefeuillehouder Algemeen bestuurlijke zaken en Handhaving;

overwegende dat:

- het wenselijk is een aantal mandaten die zijn vastgelegd in het Delegatie- en Mandaatregister aan te passen in verband met de organisatieontwikkeling;

- Voor het efficiënt en klantvriendelijk kunnen afdoen van stukken het wenselijk is een aantal bevoegdheden, onder het stellen van voorschriften, te (onder)mandateren aan ambtenaren;

 

gelet op:

- artikel 84, lid 2 Waterschapswet;- afdeling 10.1.1 Algemene wet bestuursrecht;

- artikel 2.1 lid 2 Delegatie- en Mandaatbesluit 2014 -2;

 

BESLUIT:

- onderstaande mandaataanpassingen vast te stellen en/of in te stemmen met aanpassing van (onder)mandaten voor zover het de bevoegdheid van het college betreft. (zie ook bijlage)

 

 

 

Ridderkerk, 6 juni 2017

Dijkgraaf en heemraden voornoemd, Secretaris directeur voornoemd,

Namens deze:

Drs. A.A. van Vliet

Naar boven