Ontwerp projectplan waterwet "Kleinschalige Maatregelen Natuurvriendelijke oevers Langeraarse Plassen”

Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland zijn van plan het projectplan  “Kleinschalige Maatregelen Natuurvriendelijke oevers Langeraarse Plassen” vast te stellen. Voorafgaand aan de vaststelling van het definitieve projectplan, is eerst een ontwerp-projectplan opgesteld.

Het ontwerp-projectplan betreft:

  • 1.

    Een beschrijving van de 4 natuurvriendelijke oever projecten welke in de Langeraarse Plassen aangelegd zullen worden.

  • 2.

    een motivatie voor de aanleg van de natuurvriendelijke oevers, de benodigde uitgevoerde onderzoeken en de ontwerpen.

  

Het ontwerp-projectplan ligt ter inzage op het kantoorgebouw van Rijnland, Archimedesweg 1 te Leiden, en kan tijdens kantooruren van 25 mei 2017 tot en met 6 juli 2017 worden ingezien, en vanaf 25 mei 2017 aan de linkerkant van deze bekendmaking.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerp-projectplan naar voren brengen. Op verzoek kan de vermelding van persoonlijke gegevens achterwege worden gelaten. Ingediende zienswijzen worden beoordeeld en bezien wordt of deze aanleiding geven om het ontwerp-projectplan aan te passen. Vervolgens wordt het projectplan definitief vastgesteld.

 

Onder vermelding van ´zienswijze en de naam van het projectplan´ kan een zienswijze gestuurd worden naar: het college van dijkgraaf en hoogheemraden, postbus 156, 2300 AD te Leiden.

 

Voor meer informatie over Rijnland, kijk op www.rijnland.net

 

Leiden, 24 mei 2017

Naar boven