Bekendmaking ontwerp-peilbesluit Slaaghpolder

Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland hebben het ontwerp-peilbesluit voor de Slaaghpolder vastgesteld.

Het ontwerp-peilbesluit voor de Slaaghpolder, onderdeel van Watergebiedsplan West, wordt tezamen met het ontwerp-peilbesluit voor de Merenwijk ter inzage gelegd. Voor beide polders heeft Rijnland het beheer overgenomen van de gemeente Leiden. Er was daarom eerder nog geen peilbesluit vastgesteld voor deze polders. De Slaaghpolder betreft stedelijk gebied, bedrijventerrein en stedelijk park met volkstuinen en voetbalvelden.

Het ontwerp-peilbesluit ligt ter inzage van 23 mei 2017 tot en met 4 juli 2017 en kan worden ingezien:

1. op het kantoor van Rijnland, Archimedesweg 1 te Leiden tijdens kantooruren;

2. vanaf 23 mei 2017 via de link aan de linkerzijde van deze bekendmaking.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerp-peilbesluit naar voren brengen. Op verzoek kan de vermelding van persoonlijke gegevens achterwege worden gelaten. Ingediende zienswijzen worden beoordeeld en bezien wordt of deze aanleiding geven om het ontwerp-peilbesluit aan te passen. Vervolgens wordt het peilbesluit definitief vastgesteld.

Onder vermelding van ´zienswijze´ kan een zienswijze gestuurd worden naar: het college van dijkgraaf en hoogheemraden, postbus 156, 2300 AD te Leiden.

Voor meer informatie over Rijnland, kijk op www.rijnland.net

 

Leiden, 22 mei 2017

Naar boven