Bekendmaking ontwerpwatervergunning voor het inrichten van tuinen op percelen grenzend aan de harde waterkering te Mook

Het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg maakt, gelet op artikel 3:11, eerste lid en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat het een ontwerpbesluit heeft genomen tot verlening van een watervergunning. De ontwerpwatervergunning heeft betrekking op het inrichten van tuinen op percelen grenzend aan de harde waterkering te Mook in de gemeente Mook en Middelaar. Het ontwerpbesluit is ingeschreven onder zaaknummer 2017-Z9330.

Inzage

De ontwerpwatervergunning en de overige van belang zijnde stukken liggen op grond van artikel 3:16, lid 1 en 2 Awb gedurende een periode van zes weken ter inzage. De ontwerpwatervergunning ligt tijdens kantooruren ter inzage van 12 december 2017 tot en met 22 januari 2018. Op verzoek kan een mondelinge toelichting op de ontwerpwatervergunning worden gegeven.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende bovenvermelde periode schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. De schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg, Postbus 2207, 6040 CC Roermond, onder vermelding van het zaaknummer 2017-Z9330. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen verzoeken wij u een week vóór het einde van de inzage termijn contact op te nemen met Jean Paul Severeijns van het waterschap, via telefoonnummer 06-46272652.

Informatie

Voor informatie over het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met Jean Paul Severeijns van het team vergunningen en plantoetsing, via telefoonnummer 06-46272652. Het ontwerpbesluit kan ook worden ingezien in de linkerkolom bij deze bekendmaking.

Het dagelijks bestuur,

drs. H. Mensink, secretaris-directeur

drs. ing. P.F.C.W. van der Broeck, dijkgraaf

 

Naar boven