Hoogheemraadschap van Delfland - Terinzagelegging ontwerp Algemene regel: Steigers, vlonders of afmeerpalen

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland heeft op 7 november 2017 het besluit tot vaststelling van het ontwerp ‘Algemene regel: Steigers, vlonders of afmeerpalen’ genomen.

Met de algemene regel worden het aantal handelingen waarvoor als gevolg van de keur een vergunning moet worden aangevraagd teruggedrongen. De regel bepaalt in welke gevallen geen vergunning nodig is en men gebonden is aan de algemene regel.

Bij deze actualisatie sluit de algemene regel aan bij de nieuwe Beleidsregel Steigers en zijn vanuit praktijkervaring kleine verbeteringen aangebracht in de algemene regel voor steigers, vlonders of afmeerpalen.

Gelijktijdig met de terinzagelegging van de Algemene regel: Steigers, vlonders of afmeerpalen is ook de Beleidsregel Steigers vastgesteld. Dit stuk is separaat bekendgemaakt.

Procedure

Ingezetenen en belanghebbenden kunnen gedurende de periode van de terinzagelegging hun zienswijze over het ontwerp schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap van Delfland, Postbus 3061, 2601 AL Delft, onder vermelding van ‘Ontwerp Algemene regel: Steigers, vlonders of afmeerpalen’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Delfland, te bereiken onder telefoonnummer (015) 270 18 88.

U kunt het desbetreffende stuk van maandag 13 november 2017 t/m woensdag 27 december 2017 op afspraak inzien op het Gemeenlandshuis, Phoenixstraat 32 te Delft. U kunt de stukken ook raadplegen op de website: www.hhdelfland.nl/bekendmakingen.

 

 

 

Naar boven