Hoogheemraadschap van Delfland - Kennisgeving terinzagelegging ontwerp partieel peilbesluit Oude Polder van Pijnacker peilgebied IV (Pijnacker)

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland is voornemens het partiële peilbesluit Oude Polder van Pijnacker peilgebied IV conform art. 5.2 Waterwet en art. 4.2 Waterverordening Zuid-Holland ter vaststelling voor te leggen aan de verenigde vergadering van Delfland.

Vooruitlopend daarop heeft het college op 1 maart 2016 het ontwerp-partieel peilbesluit vastgesteld van de Oude Polder van Pijnacker peilgebied IV.

In een peilbesluit worden voor een bepaald gebied de waterstanden of bandbreedtes waarbinnen waterstanden kunnen variëren vastgesteld, die gedurende daarbij aangegeven perioden zoveel mogelijk worden gehandhaafd. Dit partiële peilbesluit heeft betrekking op de vaststelling van het peil in het gebied rond de watergang langs de Nieuwkoopseweg in Pijnacker.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ter inzage. U kunt de stukken vanaf 4 maart 2016 gedurende zes weken inzien op de locatie van het hoofdkantoor van Delfland, Brassersplein 2 te Delft op werkdagen van 9.00-12.00 uur en van 14.00-16.00 uur. U kunt het besluit ook raadplegen via de downloads bij deze kennisgeving.

Ingezetenen en belanghebbenden kunnen gedurende de periode van terinzagelegging hun zienswijze over het ontwerp-partieel peilbesluit schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland, Postbus 3061, 2601 DB Delft, onder vermelding van ‘Zienswijze partieel peilbesluit Oude Polder van Pijnacker peilgebied IV'. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via onderstaand telefoonnummer.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze kennisgeving, kunt u op werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur contact opnemen met de sector Bestuur, Beleid en Communicatie, team Waterhuishouding, tel. 015- 260 8390.

 

Naar boven