Hoogheemraadschap van Delfland - ontwerpbesluit kruising A4 Schiedamsedijk te Schiedam
1197259
Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland is voornemens om vergunning te verlenen aan Rijkswaterstaat voor het ter hoogte van de kruising van Rijksweg A4 met de Schiedamsedijk te Schiedam met behulp van een gestuurde boring aanbrengen en hebben van een drietal mantelbuizen. De buizen zijn gelegen onder de primaire waterkering plaatselijk bekend als ”de Schiedamsedijk”.
Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ter inzage. U kunt de stukken vanaf 29 mei 2015 gedurende zes weken op afspraak inzien op de volgende locatie:
- Delftechpark 23 te Delft
op werkdagen van 9.00-12.00 uur en van 14.00-16.00 uur. U kunt het ontwerpbesluit ook raadplegen via de downloads bij deze kennisgeving.
Belanghebbenden kunnen gedurende de inzagetermijn mondelinge en/of schriftelijke zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen richt u aan het Hoogheemraadschap van Delfland t.a.v. de teamleider Regulering en Planadvisering, postbus 3061, 2601 DB te Delft, onder vermelding van 'Zienswijze'. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken.
Voor het maken van een afspraak voor inzage en/of het indienen van een mondelinge zienswijze en voor vragen naar aanleiding van deze kennisgeving kunt u op werkdagen van 9.00-16.00 uur contact opnemen met het Team Regulering en Planadvisering, te bereiken onder telefoonnummer (015) 270 18 88.
Naar boven