Intrekking van legger zeewering, december 1997

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland maakt ter voldoening aan artikel 3:42 Algemene wet bestuursrecht bekend dat door de verenigde vergadering in haar vergadering d.d. 24 april 2014 het volgende besluit is genomen.

Intrekking van legger zeewering, december 1997

Bovengenoemde besluit treedt in werking op 1 juni 2014.

U kunt het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken vanaf 22 mei 2014 gedurende 6 weken inzien op het Gemeenlandshuis, Phoenixstraat 32 te Delft, op werkdagen van 9.00-12.00 uur en van 14.00-16.00 uur. U kunt de stukken ook raadplegen op de website: www.hhdelfland.nl/bekendmakingen en http://www.hhdelfland.nl/digitaal-loket/beleid-delfland/leggerkaarten/.

Belanghebbenden die bij de voorbereiding van de besluiten tijdig hun zienswijzen naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijze niet toe in staat waren, kunnen in beroep gaan tegen de besluiten. Het besluit tot vaststelling van de legger zeewering bevat wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit. Door belanghebbenden kan ook ten aanzien van deze wijzigingen beroep worden ingesteld.

Er geldt een beroepstermijn van zes weken met ingang van de dag, volgende op de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank te Den Haag, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Een beroepschrift dient de gronden van beroep en een omschrijving van het besluit waar tegen het zich richt te bevatten. Verder dient het beroepschrift te worden gedateerd en te worden voorzien van naam, adres en handtekening van de belanghebbende. Indien mogelijk dient een afschrift van het besluit bij het beroep te worden gevoegd.

Een ingediend beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien u een beroepschrift heeft ingediend kunt u zich in spoedeisende gevallen wenden tot de voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, met het verzoek een voorlopige voorziening te treffen.

Het is ook mogelijk digitaal het beroep- en verzoekschrift in te dienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven