Vaststelling Beleidsregel Medegebruik Zeewering

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden heeft op 4 maart 2014 de Beleidsregel Medegebruik Zeewering vastgesteld.

De Beleidsregel Medegebruik Zeewering treedt in werking op 1 juni 2014.

Met de beleidsregel maakt Delfland voor alle betrokkenen intern en extern transparant op welke manier vergunningaanvragen voor medegebruik van de zeewering worden beoordeeld.

De ontwerp Beleidsregel Medegebruik Zeewering heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen; binnen deze termijn hebben belanghebbenden de mogelijkheid gehad om zienswijzen in te dienen. Op basis van de zienswijzen is de ontwerp Beleidsregel Medegebruik Zeewering waar nodig aangepast. Ook zijn er ambtshalve wijzigingen aangebracht.

Met het opstellen van de Beleidsregel Medegebruik Zeewering komt de Strandnota (juli 2007) te vervallen. Bij inwerkingtreding van de beleidsregel wordt de Strandnota ingetrokken.

Het besluit tot intrekking van de Strandnota is door de verenigde vergadering in haar vergadering van 24 april 2014 genomen.

Gelijktijdig met de inwerkingtreding van de Beleidsregel Medegebruik Zeewering treden ook de Tussennotitie Kust en de Legger Zeewering in werking. Deze stukken zijn separaat bekendgemaakt.

U kunt de besluiten en de daarop betrekking hebbende stukken vanaf 22 mei 2014 gedurende 6 weken inzien op het Gemeenlandshuis, Phoenixstraat 32 te Delft, op werkdagen van 9.00-12.00 uur en van 14.00-16.00 uur. U kunt de stukken ook raadplegen op de website: www.hhdelfland.nl/bekendmakingen.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze kennisgeving, dan kunt u contact opnemen met het Team Regulering en Planadvisering, te bereiken onder telefoonnummer (015) 270 18 88.

Naar boven