Beleidsregel Medegebruik Regionale waterkeringen

Volledig gebied 1131613

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland heeft op 15 april 2014 de Beleidsregel Medegebruik Regionale waterkeringen vastgesteld.

Vanuit de maatschappij bestaat de wens om objecten die geen waterkerende functie hebben op waterkeringen te plaatsen. Delfland kan dit medegebruik onder voorwaarden toestaan, door hiervoor een watervergunning te verlenen. Met de beleidsregel maakt Delfland voor alle betrokkenen intern en extern transparant op welke manier vergunningaanvragen voor medegebruik van de regionale waterkeringen worden beoordeeld.

Het ontwerpbesluit heeft vanaf 9 november 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Er zijn zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbesluit die hebben geleid tot aanpassingen in het vastgestelde besluit.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de publicatiedatum van het Waterschapsblad waarin de bekendmaking is geplaatst.

U kunt de desbetreffende stukken inzien vanaf 1 mei 2014 tot en met 14 mei 2014 op de volgende locatie:

- het Gemeenlandshuis, Phoenixstraat 32 te Delft

op werkdagen van 9.00-12.00 uur en van 14.00-16.00 uur. U kunt het besluit ook raadplegen op de website: www.hhdelfland.nl/bekendmakingen.

Indien u vragen hebt naar aanleiding van deze kennisgeving, dan kunt u contact opnemen met het Team Regulering en Planadvisering, te bereiken onder telefoonnummer (015) 270 18 88.

Naar boven