Peilbesluit polder Esse, Gans- en Blaardorp vastgesteld

Het algemeen bestuur van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard heeft op 27 november het peilbesluit voor de polder Esse, Gans- en Blaardorp vastgesteld. Dit gebied ligt grotendeels in de gemeente Zuidplas, tussen de Ringvaart en de Hollandsche IJssel. Het peilbesluit betreft het gebied vanaf de Klaas Klinkertkade in Capelle aan den IJssel tot aan Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit peilbesluit vervangt het peilbesluit polder Esse, Gans- en Blaardorp uit 2004.

Beroep

Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 6 weken. De beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit op de voorgeschreven wijze is bekendgemaakt. Beroep moet worden ingesteld bij de arrondissementsrechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

Indien beroep is ingesteld, kan ook een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd als er tijdelijke maatregelen nodig zijn waarmee niet tot de uitspraak op het beroepschrift kan worden gewacht.

Een beroepschrift moet zijn voorzien van uw naam, adres en handtekening en van een datum. In het beroepschrift moet u aangeven tegen welk besluit u beroep instelt en wat de gronden zijn van uw beroep.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Bedrijfsadvies en Ondersteuning of de afdeling Watersystemen van het hoogheemraadschap via tel. 010 45 37 200.

Downloaden peilbesluit

Het peilbesluit is als bijlage toegevoegd bij deze digitale bekendmaking.

Naar boven