Besluit inzamelvergunning Ocycl B.V., Inspectie Leefomgeving en Transport

Kennisgeving van het Besluit naar aanleiding van een aanvraag om inzamelvergunning

Wet Milieubeheer

Bij besluit d.d. 8 augustus 2022 van de Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat is aan Ocycl B.v. te IJmuiden een vergunning verleend op grond van de Wet milieubeheer (Wm) voor het inzamelen van afgewerkte olie, klein gevaarlijk afval en scheepsafvalstoffen. Van het ontwerpbesluit is mededeling gedaan in de Staatscourant. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken hebben van 22 juni 2022 tot en met 2 augustus 2022 ter inzage gelegen. Naar aanleiding hiervan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 15 augustus 2022 ter inzage bij de Inspectie Leefomgeving en Transport, Graadt van Roggenweg 500 te Utrecht, op werkdagen van 8.30-17.00 uur. U dient vooraf echter wel een afspraak te maken (tel: 088 – 489 0000) of stuur een e-mail aan Besluiten@ilent.nl.

U kunt tijdens de beroepstermijn (tot en met 26 september 2022) tegen dit besluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State als u:

  • zienswijzen hebt ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was zienswijzen in te brengen tegen het ontwerpbesluit; of

  • bedenkingen hebt tegen de wijzigingen in het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het beroepschrift kunt u sturen aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld, kan ook bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan

Naar boven