Ontwerp bestemingsplan 'De Vort 10 /12, Noordeloos'

Logo Molenlanden

Burgemeester en wethouders van Molenlanden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘De Vort 10 /12, Noordeloos’ ter inzage ligt.

Het plangebied bestaat uit twee deelgebieden (De Vort 10 -12 te Noordeloos en Dorpsweg 48 te Hoornaar) en betreft de uitbreiding van het transportbedrijf aan de Vort en sloop van de loods en nieuwbouw van drie vrijstaande woningen aan de Dorpsweg.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting. Het plan, met de bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van vrijdag 14 februari 2020 voor een periode van 6 weken ter inzage. Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1978.BPdeVort10NDL-ON01

Zienswijze

In de periode van vrijdag 14 februari 2020 tot en met donderdag 26 maart 2020 kan eenieder conform artikel 3:15 Algemene wet bestuursrecht schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. De zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Tevens is het mogelijk een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met onderstaand contactpersoon.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de heer D. van Loenhout via telefoonnummer 088 751 5000

 

Naar boven