52e Wijziging bestemmingsplan Buitengebied 2009, Wittebeltsweg 5/5a

Logo Wierden

 

Initiatiefnemer woont op het adres Wittebeltsweg 5 te Wierden. Op dit moment betreffen de adressen Wittebeltsweg 5 en 5a een woning met inwoonsituatie. Feitelijk is er dus sprake van één woning. Initiatiefnemer wil zo lang mogelijk met zijn partner blijven wonen op deze locatie. In verband met mogelijke, toekomstige mantelzorg wenst initiatiefnemer een extra woonrecht te verkrijgen. Dit extra woonrecht wil initiatiefnemer verkrijgen binnen de bestaande schil van de woning door gebruik te maken van een wijzigingsbevoegdheid binnen het vigerende bestemmingsplan. Deze wens heeft initiatiefnemer laten uitwerken in een bestemmingsplan.

 

Inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan staat vanaf 28 oktober 2020 op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.WB2020000002-ON01 .

Daarnaast ligt het ontwerp-bestemmingsplan vanaf 28 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

 

Zienswijze indienen

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze indienen tegen het ontwerp-bestemmingsplan. Dat kan op een aantal manieren:

• Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan ‘Gemeente Wierden, Gemeenteraad, Postbus 43, 7640 AA Wierden’.

• Via de website. In dat geval gaat u naar www.wierden.nl/zienswijze.

• Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen.

 

Vervolg procedure

Na verwerking van de zienswijzen wordt het plan vastgesteld (eventueel gewijzigd). Als het zover is, kunt u dat lezen in de wekelijkse advertentie van de gemeente in De Wiezer en op de website van de gemeente.

 

Meer weten?

Als u vragen heeft over het ontwerp-bestemmingsplan, kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis (tel. 0546-580 838 of e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven