Vastgestelde projectomgevingsvergunning ‘Huygenslaan 54, Zevenaar’

Logo Zevenaar

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zevenaar maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in afwijking van het bestemmingsplan ‘Woongebied Kom Zevenaar’ een projectomgevingsvergunning hebben vastgesteld voor het perceel Huygenslaan 54 te Zevenaar. Met dit besluit wordt beoogd medewerking te verlenen aan de realisatie van een appartementencomplex met vijf appartementen. Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage

De vastgestelde omgevingsvergunning met daarop betrekking hebbende stukken ligt vanaf 1 oktober 2020 tot en met woensdag 11 november 2020 ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 te Zevenaar. De stukken zijn daar op afspraak in te zien. De stukken zijn daarnaast digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: https://0299.ropubliceer.nl/  en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.PV01HUYGLAAN54-VA01.

Beroep

Van 2 oktober 2020 tot en met 12 november 2020 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig een zienswijze tegen de ontwerp projectomgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken. Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar de Arrondissementsrechtbank, Sector bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. In een beroepschrift moet u in ieder geval vermelden: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep instelt.

In werking treden projectomgevingsvergunningHet besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank een voorlopige voorziening (schorsing) worden gevraagd.

 

Zevenaar, 30 november 2020

Naar boven